Online boekhouden in Utrecht

Tegenwoordig maken steeds meer ondernemers gebruik van online boekhouden; een makkelijke manier waarop u zelf uw financiële administratie kunt bijhouden. 0900 Accountant; accountant in Utrecht, ondersteunt klanten in de regio Utrecht graag met een aantal toonaangevende online boekhoudpakketten. Onze medewerkers zijn getraind in het gebruik van deze software en kunnen u bij de opzet en het gebruik van dienst zijn.

Het verschil tussen online boekhouden en traditioneel boekhouden zit in de toegang tot de bestanden. Voor de komst van het internet werd de software via een cd-rom op computers geïnstalleerd, waarna u op die computer uw boekhouding kunt bijhouden en opslaan. Bij online boekhouden wordt de software geïnstalleerd bij een internetprovider. Het programma wordt via internet opgestart en de ingevoerde gegevens worden bij de provider opgeslagen. Het grote voordeel van online boekhouden is dat u overal toegang heeft tot uw gegevens. Ook kan uw accountant uw gegevens inzien en u voorzien van advies. Dit scheelt u veel papierwerk en veel tijd! In Utrecht zijn wij werkzaam voor veel klanten die online boekhouden!

Online boekhouden met uw accountant

Met online boekhouden heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen administratie. Bovendien kunnen wij als uw accountant in Utrecht continue samen met u aan uw administratie werken. In het kader van professionalisering van uw bedrijf is online boekhouden helemaal geen slecht idee. Voor ondernemers is online boekhouden vaak zelfs een uitkomst; omdat er niet meer hoeft worden omgekeken naar de installatie, updates en beveiliging. Wij kunnen u alles vertellen over online boekhouden. Is online boekhouden wel iets voor u? Is het veilig? Waar moet u op letten als u online wilt boekhouden? Wij geven onze klanten uit Utrecht graag deskundig advies. Neemt u hiervoor contact met ons op!